Parfumhuis 4711 Echt Kölnisch Wasser Remix Cologne ACQUA COLONIA NOUVEAU COLOGNE Wunderwasser

Het Verhaal

In de toekomst lanceert het parfumhuis 4711 jaarlijks een moderne hommage aan zijn klassieker Echt Kölnisch Wasser. Elk van de zeven belangrijkste bestanddelen wordt daarbij in een gelimiteerde oplage opnieuw 'geremixt'. 2018 is het jaar van de sinaasappel!Sinaasappel

Stralende zonneschijn en pure energie! Met de geur van de sinaasappel lijken alle zorgen te worden weggevaagd. Als aromatische citrusvrucht weet de sinaasappel met haar natuurlijke pittigheid te verfrissen - warm, zoet en fruitig! Adios dagelijkse stress!

Citroen

Pittig, zuur, pure frisheid! De citroen belooft vitaliteit en nieuw elan en zorgt hierbij zowel voor lichtheid als voor een subtiele fruitigheid.

Bergamot

Fruitig, kruidig, een echte energiekick! De ogen sluiten en je laten ontvoeren naar de mediterrane landschappen van Calabrië. Bergamot wordt niet alleen in talloze geurcomposities gebruikt, maar ook voor de populaire zwarte thee Earl Grey. Very nice indeed!

Lavendel

Kalmerend, zuiver, ontspanning par excellence! De lavendelgeur omsluit je als een lichtblauw-paarse wolk. De schoonheid van de geur doet denken aan uitgestrekte lavendelvelden in de Provence.

Rozemarijn

Kruidachtig, aromatisch, vol levendigheid! Rozemarijn is een vast ingrediënt in de keuken van de Middellandse Zee. Maar dit kruid weet niet alleen qua smaak te overtuigen, maar ook olfactorisch.

Neroli

Bloemig, zoetig en verkwikkend! De essence uit de bloem van de pomeransboom. Voor een intensieve geurbeleving die u niet zo snel zult vergeten.

Petitgrain

Licht pittig, verkwikkend, stemmingsverbeterend. De geur uit de bladeren, takken en onrijpe groene vruchten van de pomeransboom. Ontleent zijn naam aan de winning van de olie die ooit van de groene onrijpe sinaasappels kwam, toen ze nog maar de grootte van een kers hadden, vandaar “petit grain” (kleine korrel).

De Geur

Citrische noten zijn het meest opvallende kenmerk van Eau de Cologne-geuren. Reden genoeg om met de eerste creatie van de Remix-serie de vrolijkheid en opgewektheid van de geur van sinaasappels te vangen. De remix van citrische nuances en begeleidende aromatische akkoorden onderstreept de fruitigheid van de sinaasappel en geeft haar verrassende facetten.

De producten


Het Assortiment

Gelimiteerde editie
De Eau de Cologne in twee maten (100 ml en 150 ml) wordt aangevuld door de verfrissende Bodyspray. De zomerse frisse kick is vanaf medio mei 2018 in de handel verkrijgbaar.

De producten

Het Design

Kleurenexplosie in oranje
Het design weerspiegelt de basisgedachte achter het concept: de iconische Molanus-fles en de integratie van gouden grafische elementen zijn geïnspireerd op de klassieker 4711 Echt Kölnisch Wasser. Tegelijkertijd illustreren de kleursplashes en artistieke botanische elementen van het ontwerp de lichtheid en moderniteit van de Remix Cologne – een ware kleurexplosie in opvallende kleuren.

De Campagne

Verfrissend licht – verrassend anders
Zomer, zon, Kaapstad! Onze fotoshoot in Kaapstad brengt ons dankzij stralende zonneschijn, azuurblauw water en groene palmen helemaal in stemming voor de zomer van 2018!

Pittig, opvallend & verfrissend – deze zomer staat in het teken van de SINAASAPPEL!

Meer informatie over onze zomerse frisse kick staat op Facebook op www.facebook.com/houseof4711, alsook op Instagram op www.instagram.com/4711 #4711 #remixcologne

De keyvisual

< terug