4711-Duftwelten
im Überblick

Voor haar

In het begin overtuigt de geur door een opwekkende compositie van frisse pomelo, neroli en de bloesem van lotus en pistache. Gevolgd door een contrastrijke combinatie van iris en roze peper. Sensueel sandelhout en een vleugje vanille en muskus completeren deze fascinerende vrouwelijke geur.

Veronique Nyberg >

Veronique Nyberg

Wilde bloemen, abstracte kunst, pure wetenschap – uit deze schat aan kennis haalt Veronique Nyberg haar creatieve potentieel. Haar passie voor de botanica heeft ze van haar grootmoeder geërfd. Uitgerust met een groot artistiek talent en een doctorsgraad in de organische scheikunde, creëert de parfumeur onweerstaanbare geuren – zoals de damesgeur van 4711 Wunderwasser.

< terug

Het ontwerp

Een symfonie van licht en water. Oneindig blauwe, facetrijke kleurschakeringen en unieke geurmomenten – gevangen in een hoogwaardige glazen flacon.

Peter Schmidt >

Peter Schmidt

Door zijn nieuwe interpretatie van de traditionele look van 4711 geeft de gerenommeerde ontwerper Peter Schmidt de geurlijn Wunderwasser een ongeëvenaarde uitstraling. De attributen die bij het ontwerp van de glazen flacon centraal stonden, zijn markant en hoogwaardig. In combinatie met de verpakking ontstaat op deze manier een eenvoudig en tegelijkertijd indrukwekkend ontwerp.

< terug

De campagne

“Wie niet in wonderen gelooft, is geen realist.” (Billy Wilder)