4711-Duftwelten
im Überblick

Het assortiment

ACQUA COLONIA – verassende geurcreaties die dankzij de geselecteerde, contrasterende ingrediënten uit de natuur onze stemming positief beïnvloeden.

Maak kennis met deze fascinerende lijn buitengewone eaux de cologne en nieuwe hoogwaardige lichaamsverzorgingsproducten die de zintuigen prikkelen en bijdragen aan een heerlijke, weldadige momenten zorgen.

Eau de Cologne Aroma Shower Gel Moisturizing Body Lotion Refreshing Body Spray Aroma Soaps

De Geurzepen

Met de geurzepen van Acqua Colonia wordt de routine van het dagelijkse handen wassen een weldadige, verfrissende en hoogwaardige belevenis.
De vrolijk gekleurde geurzepen zijn beschikbaar in de drie populairste geurvarianten: Lime & Nutmeg, Pink Pepper & Grapefruit en Lemon & Ginger.

De producten

Weldadig & harmonisch

Twee geurvarianten voor het koelere jaargetijde in een limited edition: De nieuwe varianten Green Tea & Bergamot en Coffee Bean & Vetyver. Aangenaam koele facetten ontmoeten warme, weldadige geurmomenten. De Eaux de Cologne combineren natuurlijke essences op creatieve manier en zorgen voor een intensieve geurbelevening.

RED APPLE & CHILI

PLUM & HONEY

Het ontwerp

Elegant retro-design: De traditionele Molanus-fles accentueert met haar hoogwaardige reliëfveredeling de elegantie van de vijf geuren. Dankzij de zachtgroene verpakking met haar natuurlijke uitstraling komen de stijlvolle botanische tekeningen van de afzonderlijke ingrediënten prachtig tot hun recht. De clou: met de bijgeleverde spraypomp kan de geur niet alleen als splash, maar ook als natural spray worden gebruikt.

Kunstwerken voor de zintuigen.

Creativiteit en inspiratie in harmonie met de natuur – dat is ACQUA COLONIA. De beroemde Spaanse illustrator Gabriel Moreno schiep met twee nieuwe reclamemotieven kleine kunstwerken die de fascinatie van de ACQUA COLONIA-geuren op sensuele en emotionele wijze illustreren.

De advertenties De moodfilm Gabriel Moreno >

Gabriel Moreno

Spaanse illustrator, schilder en graveur die tot de beste illustrators ter wereld behoort. Zijn fantasierijke werkstukken zijn onder andere te bewonderen in de Sunday Times, de Rolling Stone en de Esquire. Voor de nieuwe campagne van ACQUA COLONIA cmaakte hij de kunstige aquareltekeningen.

< terug