4711-Duftwelten
im Überblick

Het assortiment

ACQUA COLONIA – verassende geurcreaties die dankzij de geselecteerde, contrasterende ingrediënten uit de natuur onze stemming positief beïnvloeden.

Maak kennis met deze fascinerende lijn buitengewone eaux de cologne en nieuwe hoogwaardige lichaamsverzorgingsproducten die de zintuigen prikkelen en bijdragen aan een heerlijke, weldadige momenten zorgen.

Eau de Cologne Aroma Shower Gel Moisturizing Body Lotion Refreshing Body Spray Aroma Soaps

De Geurzepen

Met de geurzepen van Acqua Colonia wordt de routine van het dagelijkse handen wassen een weldadige, verfrissende en hoogwaardige belevenis.
De vrolijk gekleurde geurzepen zijn beschikbaar in de drie populairste geurvarianten: Lime & Nutmeg, Pink Pepper & Grapefruit en Lemon & Ginger.

De producten

De nieuwe SEASONAL EDITION - Puur genieten

Als de dagen kouder worden, verlangen wij naar warmte en geborgenheid. Hoogste tijd dus voor de limited seasonal geuren van 4711 Acqua Colonia. Dit seizoen zijn de flacons gevuld met het aroma van blackberry met cocoa en vanilla en chestnut. De contrastrijke composities bestaan uit winterse akkoorden en zorgen voor een intensieve geurbeleving.

BLACKBERRY & COCOA

VANILLA & CHESTNUT

Het ontwerp

Elegant retro-design: De traditionele Molanus-fles accentueert met haar hoogwaardige reliëfveredeling de elegantie van de vijf geuren. Dankzij de zachtgroene verpakking met haar natuurlijke uitstraling komen de stijlvolle botanische tekeningen van de afzonderlijke ingrediënten prachtig tot hun recht. De clou: met de bijgeleverde spraypomp kan de geur niet alleen als splash, maar ook als natural spray worden gebruikt.

Gabriel Moreno

Spaanse illustrator, schilder en graveur die tot de beste illustrators ter wereld behoort. Zijn fantasierijke werkstukken zijn onder andere te bewonderen in de Sunday Times, de Rolling Stone en de Esquire. Voor de nieuwe campagne van ACQUA COLONIA cmaakte hij de kunstige aquareltekeningen.

< terug