4711-Duftwelten
im Überblick

Het assortiment

ACQUA COLONIA – verassende geurcreaties die dankzij de geselecteerde, contrasterende ingrediënten uit de natuur onze stemming positief beïnvloeden.

Maak kennis met deze fascinerende lijn buitengewone eaux de cologne en nieuwe hoogwaardige lichaamsverzorgingsproducten die de zintuigen prikkelen en bijdragen aan een heerlijke, weldadige momenten zorgen.

Eau de Cologne Aroma Shower Gel Moisturizing Body Lotion Refreshing Body Spray Aroma Soaps

DE NIEUWE SEIZOENSEDITIE – PUUR WELBEHAGEN

Als de dagen kouder worden, verlangen we naar warmte en geborgenheid. Hoog tijd voor de nieuwe seizoensgeuren van 4711 Acqua Colonia in een limited edition. Dit seizoen staat in het teken van de geuren Cotton & Almond en Pomegranate & Eucalyptus. Contrastrijke composities met winterse geurnoten die garant staan voor een intense geurbeleving.

Cotton & Almond

Pomegranate & Eucalyptus

Het ontwerp

Elegant retro-design: De traditionele Molanus-fles accentueert met haar hoogwaardige reliëfveredeling de elegantie van de vijf geuren. Dankzij de zachtgroene verpakking met haar natuurlijke uitstraling komen de stijlvolle botanische tekeningen van de afzonderlijke ingrediënten prachtig tot hun recht. De clou: met de bijgeleverde spraypomp kan de geur niet alleen als splash, maar ook als natural spray worden gebruikt.

Gabriel Moreno

Spaanse illustrator, schilder en graveur die tot de beste illustrators ter wereld behoort. Zijn fantasierijke werkstukken zijn onder andere te bewonderen in de Sunday Times, de Rolling Stone en de Esquire. Voor de nieuwe campagne van ACQUA COLONIA cmaakte hij de kunstige aquareltekeningen.

< terug