4711-Duftwelten
im Überblick

Het assortiment

ACQUA COLONIA – verassende geurcreaties die dankzij de geselecteerde, contrasterende ingrediënten uit de natuur onze stemming positief beïnvloeden.

Maak kennis met deze fascinerende lijn buitengewone eaux de cologne en nieuwe hoogwaardige lichaamsverzorgingsproducten die de zintuigen prikkelen en bijdragen aan een heerlijke, weldadige momenten zorgen.

Eau de Cologne Aroma Shower Gel Moisturizing Body Lotion Refreshing Body Spray Aroma Soaps

DE NIEUWE LIMITED TEA EDITION

Theerituelen bieden een moment van ontspanning en harmonie, een time-out in ons drukke dagelijkse leven. Met de limited edition Colonia Tea biedt het parfumhuis 4711 theelliefhebbers exclusieve geuren voor een bijzondere wellnessbeleving. De twee buitengewone geurcomposities Green Tea & Bergamot en Matcha & Frangipani zijn de perfecte begeleiders voor een wellnessmoment met een persoonlijke touch.

GREEN TEA & BERGAMOT

MATCHA & FRANGIPANI

Het ontwerp

Elegant retro-design: De traditionele Molanus-fles accentueert met haar hoogwaardige reliëfveredeling de elegantie van de vijf geuren. Dankzij de zachtgroene verpakking met haar natuurlijke uitstraling komen de stijlvolle botanische tekeningen van de afzonderlijke ingrediënten prachtig tot hun recht. De clou: met de bijgeleverde spraypomp kan de geur niet alleen als splash, maar ook als natural spray worden gebruikt.

Gabriel Moreno

Spaanse illustrator, schilder en graveur die tot de beste illustrators ter wereld behoort. Zijn fantasierijke werkstukken zijn onder andere te bewonderen in de Sunday Times, de Rolling Stone en de Esquire. Voor de nieuwe campagne van ACQUA COLONIA cmaakte hij de kunstige aquareltekeningen.

< terug