Deutsch | English | Nederlands | Español
Parfumhuis 4711
Rondleidingen Parfumseminar Geurdiner
facebook instagram
Welkom
Beleef het Parfumhuis 4711
Op slechts enkele minuten lopen van de dom in Keulen staat het Parfumhuis 4711, de plek waarop sinds 1792 unieke en wereldberoemde eau de cologne wordt gemaakt.

In onze flagshipstore kunt u de diversiteit van het merk bekijken en hebt u de mogelijkheid de geschiedenis van het parfumhuis met zijn icoon ECHT KÖLNISCH WASSER te beleven.

Graag tot ziens! Het team van 4711
Heropening
Geschiedenis snuiven

Historische rondleidingen

Waar komt het getal 4711 vandaan? Welke mystieke geschiedenis gaat er schuil achter de geheime receptuur van 'aqua mirabilis'? Op deze en talrijke andere vragen krijgt u antwoord van onze gids in het museum.

Ontdek het traditierijke verleden van 4711 aan de hand van kostbare unicums uit de meer dan 225-jarige geschiedenis rondom het Keulse parfumhuis. De handgeknoopte gobelin, het ieder uur spelende klokkenspel aan de zuidgevel van het pand en een korte onderbreking aan de parfumbron van ECHT KÖLNISCH WASSER gelden als must voor elke liefhebber van Keulen.

Create your own Cologne

Het parfumseminar

Hebt u altijd al eens willen weten hoe een parfumeur werkt, of misschien zelfs zelf een keer eau de cologne willen maken? – dan is dit uw kans in ons Parfumhuis.

Onze experts wijden u in in het creatieve handwerk van de parfumeur. Vervolgens maakt u uw geheel eigen Eau de Cologne die u mee naar huis mag nemen

Duik samen met ons in
de wereld van de geuren.
Geuren opnieuw ervaren

Het geurdiner

Ontdek de bestanddelen van onze icoon ECHT KÖLNISCH WASSER via geur- en smaakpapillen.

In de sprookjesachtige ambiance van het museum in Parfumhuis 4711 wacht u een unieke smaakbeleving in de vorm van een viergangendiner met bijpassende geuroliën.

Geniet met al uw zintuigen.


(in samenwerking met Alexander Eisenmenger cocina móvil: www.cocinamovil.de)
Hier vindt u ons
House of 4711 - Est. 1792
Contact Informatie over de historische rondleidingen, parfumseminars en geurdiners (data, prijzen, exclusieve evenementen in verschillende talen kunt u opvragen via:

Glockengasse 4 in 50667 Keulen
Tel.: +49 (0)221 270 999 –10 of –11

Openingstijden:
Ma-vr: 9.30 uur – 18.30 uur
Za: 9.30 uur – 18:00 uur

www.facebook.com/houseof4711
www.instagram.com/4711
www.4711.com

 

facebook instagram

House of 4711 - Est. 1792
Colofon
MÄURER & WIRTZ GmbH & Co. KG
HRA 5587
Beherende vennoot:
MÄURER & WIRTZ Verwaltungsgesellschaft mbH, zetel: Stolberg
HRB 11265

Zweifaller Str. 120
52224 Stolberg
Germany
Telefoon: 02402 8901
Fax: 02402 892699

HandelsregisterAmtsgericht (kantongerecht) Aken
Bedrijfsleiders: Dr. Hermann Wirtz, Steffen Seifarth
BTW-nr. DE 121 738 426

 

Disclaimer
De informatie op deze website mag door de gebruiker uitsluitend worden gebruikt voor informatiedoeleinden en voor persoonlijk gebruik. Het kopiëren, het wijzigen en het verspreiden van informatie en/of gegevens, in het bijzonder van teksten, tekstdelen, geluids- en klankmateriaal, filmmateriaal of foto’s is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de firma MÄURER & WIRTZ GmbH & Co. KG niet toegestaan. Het onrechtmatig kopiëren, reproduceren of doorgeven van

individuele inhouden of complete pagina’s wordt zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk vervolgd. De firma MÄURER & WIRTZ GmbH & Co. KG aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de informatie die opgenomen is in de complete website met betrekking tot correctheid, volledigheid, actualiteit, kwaliteit en ook niet voor de inhouden van derden op websites, die door middel van hyperlinks verbonden zijn met deze website.

Gegevensbescherming Data Privacy
Terug